Contact

Team afmelden of wedstrijd verzetten? 

Wil je je team ruim op tijd afmelden voor een wedstrijd of wil je een wedstrijd verzetten? Stuur dan een mail naar wedstrijdsecretaris@ktcbasketball.nl. Als je je team vlak voor de wedstrijd wilt afmelden, bel dan even naar de wedstrijdsecretaris Robin Vreugdenhil (06) 15958897, en eventueel ook naar de Tetterodehal (023- 525 15 05).


Routebeschrijving Tetterodehal

De thuiswedstrijden van KTC worden gespeeld in de Tetterodehal, in het bosrijke gebied van Overveen vlak bij de watertoren. Het adres is Tetterodeweg 15
2051 EG Overveen. 

Routebeschrijving

Vanaf de Randweg slaat u de Zijlweg in (bij de Mercedes garage) richting Zandvoort en die rijdt u helemaal uit tot aan de T-splitsing. Bij de T-splitsing gaat u rechtsaf. Over het spoor de eerste afslag links. Langs het spoor blijven rijden tot de kruising met een versperring in het midden. Hier slaat u linksaf. Aan deze straat ligt ca. 200 m verder rechts de afslag naar beneden naar het Tetterodecomplex.

Grotere kaart weergeven

LET OP: met parkeren

Als de parkeerplaats voor de hal vol is, dan kun je het beste parkeren bij tennisvereniging WOC. Rij naar Zeeweg 5, 2051 EB Overveen. Dat is 2 minuten lopen, maar scheelt je een flinke boete (die je krijgt als je je auto bijvoorbeeld op de toegangsweg naar het parkeerterrein zet). 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.