Contact

Heeft u een vraag of opmerking?

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  E-mail: info@ktcbasketball.nl


  Heb je interesse om lid te worden van KTC? Kijk dan bij Lid worden.


  Wil je je team ruim op tijd afmelden voor een wedstrijd of wil je een wedstrijd verzetten? Stuur dan een mail naar wedstrijdsecretaris@ktcbasketball.nl.
  Als je je team vlak voor de wedstrijd wilt afmelden, bel dan even naar de wedstrijdsecretaris Robin Vreugdenhil (06) 15958897, en eventueel ook naar de Tetterodehal
  (023- 525 15 05).


  De thuiswedstrijden van KTC worden gespeeld in de Tetterodehal, in het bosrijke gebied van Overveen vlak bij de watertoren.

  Adres Tetterodehal:
  Tetterodeweg 15
  2051 EG Overveen. 

  Routebeschrijving:
  Vanaf de Randweg slaat u de Zijlweg in (bij de Mercedes garage) richting Zandvoort en die rijdt u helemaal uit tot aan de T-splitsing. Bij de T-splitsing gaat u rechtsaf. Over het spoor de eerste afslag links. Langs het spoor blijven rijden tot de kruising met een versperring in het midden. Hier slaat u linksaf. Aan deze straat ligt ca. 200 m verder rechts de afslag naar beneden naar het Tetterodecomplex.

  Grotere kaart weergeven

  LET OP met parkeren:
  Als de parkeerplaats voor de hal vol is, dan kun je het beste parkeren bij tennisvereniging WOC. Rij naar Zeeweg 5, 2051 EB Overveen. Dat is 2 minuten lopen, maar scheelt je een flinke boete (die je krijgt als je je auto bijvoorbeeld op de weg naar het parkeerterrein zet). 

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.